Gå til forsiden
 

Hvordan installere phpBB på mitt område?

Ditt webområde støtter selvsagt installering av forumet phpBB. Dette er det du må gjøre, for å få det til å fungere på din maskin. Vi antar du har allerede lastet ned .ZIP filen fra www.phpbb.com (med programvaren) og benytter deg av FTP-programmet du finner på våre hjemmesider.


1) Pakk ut programvaren, til en mappe på din maskin

2) Last opp programvaren til ditt webområde. Lag f.eks. en submappe som heter "forum" der du legger filene dine3) Høyreklikk på filen config.php, og velg at filen skal være "skrivbar" for andre

4) Gå inn på hjemmesiden din, og kjør installasjonsprogrammet til phpBB. Bytt ut verdiene med dine verdier som du har fått i informasjonsmailen fra oss.5) Når du er ferdig med installasjonsprogrammet, går du inn i FTP-klienten igjen, høyreklikker på config.php filen og fjerner atributtet at den er "skrivbar" for alle. Slett også de to mappene installasjonsprogrammet til phpBB ber deg gjøre inne i FTP-klienten.

Til opplysning er phpBB tredjeparts programvare. Våre kundebehandlere gir ikke support pr. e-post på slike emner, utover det som står beskrevet på denne websiden!
>> Gå tilbake...