Gå til forsiden
 

Hva menes med ubegrenset-/ fri trafikk?

Med fri trafikk (best effort) vil det si at vi ikke kjører med noen måndtelig overføringsbegrensning pr. webhotell. Hos oss teller vi ikke hvor mange GB du overfører pr. mnd.

Har dere en skjult øvre grense for hvor mye data jeg kan overføre, slik som andre leverandører som tilbyr "fri trafikk"?

Nei, vi har ingen skjult grense for hvor mye du kan overføre. Våre webhotellservere kjører allikevel med en øvre begrensning på 512 kbps (en halv megabit pr. sekund) som ditt nettsted kan benytte fra vårt webhotell. Dette for å unngå at et nettsted ødelegger for andre webhotellkunder på samme webserver. Dette er tross alt shared hosting, og ressurser slik som maskin- og linjekapasitet deles av mange andre kunder.

Men, har dere noen begrensning på hvilke filtyper jeg da kan benytte meg av?

Nei, siden vi kjører med denne øvre båndbreddegrensen, ser vi ingen grunn til å sette restriksjoner på hvilke filtyper du kan legge ut på ditt nettsted. Andre konkurrenter opererer f.eks. med restriksjoner på filtyper som .ZIP, .RAR osv. Slike begrensninger har du ikke med et nettsted hos Name Unit.

Men er ikke begrepet fri trafikk litt misvisende hvis dere kjører med denne hastighetsbegrensningen?

Nei, ikke etter vår mening. Siden vi ikke "stenger" ned ditt nettsted etter at du har overført så så mye data, trenger du ikke å bekymre deg for at ditt nettsted går offline hvis din trafikkmengde øker. I teorien vil dette gi deg mulighet til å overføre neste 160 GB med data pr. måned. Dette er uansett en langt større mengde med data du kan overføre, enn det f.eks. våre konkurrenter som tilbyr fast måndtelig overføring.
>> Gå tilbake...